Master's recipes
Op zoek naar een recept om met verse producten een smaakvol gerecht op tafel te zetten? Bekijk dan onze MasterMeat recipes of video’s. Hierin leggen onze chefs je uit hoe je de lekkerste gerechten bereid, op restaurantniveau maar toch eenvoudig. Van tartaar tot Duitse biefstuk met kartoffelsalade. Met onze recepten zet je gegarandeerd een feestje op tafel.
Duitse biefstuk met kartoffelsalade
Heerlijke Duitse biefstuk van MasterMeat met kartoffelsalade en een garnering van sla, radijs en mayonaise.
Rosbief van picanha met salade
Een malse rosbief van staartstuk met een salade van onder andere komkommer Julienne, taugé, lente ui en ketjap.
Runder bavette met Piccalilly saus
Runder bavette met een zelfgemaakte Piccalilly saus van jus de veau, peterselie, mosterd, kerrie zilveruitjes en paddestoelen.
Tartaar van kogelbiefstuk
Een smaakvolle tartaar van MasterMeat kogelbiefstuk met een eitje, Worcestersaus en een salade.
Recept video's
Volg je het recept graag stap voor stap? Kijk dan onze Master recept video’s. Onze chef Jaap Istha neemt je mee en legt je uit hoe je het lekkerste resultaat kunt bereiken.
Runder bavette met Piccalilly saus
Video afspelen
Rosbief van picanha met salade
Video afspelen